Savna

Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc
Avtor: Ana Rojc

 

Spočijte svoje telo in misli - vzemite si čas zase.

Prepustite se objemu topline in prijetnega miru, ki bosta ponovno obudila vaše telo in duha na najbolj naraven in preprost način. Obisk savne vam še izraziteje priporočamo, če vas na delovnem mestu ali v zasebnem življenju omejujeta tako psihični kot fizični stres.

Zakaj?

Blagodejni učinki savne pozitivno vplivajo na vaše dobro počutje, saj so lahko učinkovita podpora pri razstrupljanju vašega telesa, okrepijo vašo naravno imunsko odpornost ter pomirjajo mišično napetost, pomagajo pri težavah povezanih s stresom …

Izbirate lahko med našimi protistresnimi in poživljajočimi savnami: zeliščna, finska ali fulspectrum savna.

 

ZELIŠČNA SAVNA

Užijte moč zelišč, ki se počasi preko nežne pare sprošča v prostor in blagodejno vpliva na dihala. Različna eterična olja, prepletena s prijetno toploto, nežno sproščajo preobremenjen živčni sistem obiskovalca ter stimulirajo dihalne poti, da dosežejo občutek lažjega oziroma bolj polnega dihanja.

FINSKA SAVNA

Vzpodbudite in ohranite svojo vitalnost s pomočjo štirih elementov: ognja, segretega kamenja, zraka in vode - s klasično finsko savno. Temperatura zraka, ki se giba okrog 95 stopinj celzija (vlažnost ne preseže 15 %), bo povzročila izrazito znojenje skozi kožne pore in sprožila povečano izločanje strupov iz telesa, ki jih pridobivamo predvsem z nezdravim načinom življenja, hitro hrano in onesnaženostjo zraka. Obisk finske savne bo zagotovo zelo pripomogel k pozitivnemu stanju vašega duha in telesa.


FULLSPECTRUM SAVNA 

Prepustite se nevidnim infrardečim žarkom in frekvenci turmalin kamnov, ki bodo s svojo globinsko močjo pozitivno vplivali na dobro fizično in psihično delovanje vašega telesa.

Fulspectrum savne štejemo med najučinkovitejše, ker infrardeči in karbonski grelci proizvedejo približno 20% toplote za ogrevanje zraka, ostalih 80% toplote pa se prenese na vaše telo. Tako boste (v primerjavi s klasično savno) povečali porabo kalorij in potrojili izločanje strupenih snovi iz telesa.